Maxima zilei

"How people treat you is their karma; how you react is yours." Wayne Dyer "Modul in care ceilalti te trateaza este karma lor! Modul in care reactionezi este karma ta!" Wayne Dyer

Week-end de Dezvoltare Personala

Vineri 26, Sambata 27, Duminica 28 August 2011 Pensiunea Sibiel

Week-end de Dezvoltare Personala

Descătuşează-ţi Potenţialul !

Întrebare: Inteligenţa Emoţională se poate dezvolta?

Răspuns: DA!… Doar cei care vor!

Înscrie-te în programul „Descoperă-ţi Calităţile & Descătusează-ţi Potenţialul!” şi află mai multe despre cine eşti şi cum poţi să te dezvolţi!

Ce este Inteligenţa Emoţională?

Inteligenţa Emoţională este o limbă straină pe care o vorbim zilnic dar nu o înţelegem. Emoţiile noastre plăcute sau neplăcute sunt cheia succesului în viaţă. În umbra emoţiilor neplăcute zace ascuns potenţialul nostru, calmul, acţiunea, împlinirea.

Cum mă poate ajuta acest program?

Pasul 1: Află cine eşti şi care îţi este Coeficientul de Inteligenţă Emoţional. Evauare cu instrumente specializate

Pasul 2: Interpretare şi Plan Individual de Dezvoltare. Petrece 2 ore individual cu Adrian şi îţi vei face Planul Personal de Dezvoltare

Pasul 3: Participare la seminar 3 zile „Descătusează-ţi Potenţialul!”

Pasul 4: Optional după seminar! Coaching – Suport în implementarea planului de acţiune pe termen mediu / lung

Care sunt abilităţile care se pot dezvolta în cadrul seminarului:

o Constiinţa Emotinala de Sine. Aceasta abilitate ne ajută să „citim” emoţiile noastre şi ale celor din jur.

o Respectul de Sine. Ne ajută să ne volorizăm aspectele pozitive, să ne înţelegem şi să gestionăm aspectele de îmbunătăţit.

o Asertivitate. Cum să gestionăm situaţiile dificile, conflictulale, să ne spunem punctul de vedere fără să fim agresivi dar nici să fim evitanţi.

o Independenţa. Cum să fim pe propriile picioare în orice situatie să rezolvăm probleme fără să ne lăsăm afectaţi de mediul extern.

o Împlinirea de Sine. Cum să ne împlinim potenţialul, să ne găsim serviciul dorit, relaţia potrivită, cum să ne găsim liniştea interioară.

o Empatie. Cum să înţelegem punctul de vedere al celorlalţi şi cum sa ne exprimăm punctul de vedere în funcţie de interlocutor.

În acest seminar vei găsi prezentări, discuţii şi posibile soluţii despre cum să îţi gestionezi emoţiile în orice context al vieţii! E Alegerea Ta!

Investiţie:

1.075 RON de persoană

Include:

· Evaluarea Inteligenţei Emoţionale cu instrumente specializate

· Interpretare individuală a rezultatelor şi Plan Personal de Dezvoltare – 2 ore înainte de seminare pe bază de programare

· Participare la seminar 3 zile

· Cazare 2 nopţi în cameră dublă

· Mesele de Prânz şi Cină

Program seminar:

Vineri: 15-19

Sâmbăta: 09-13 14-19

Duminica: 09-13 14-16

Locaţie:

Pensiunea Sibiel

Sibiel, Str Principală

Înscrieri:

Participarea doar pe bază de înscriere până în data de Vineri 19 August ora 18:00

Claudia Ciobanu

Tel: 0735 301 780

e-mail: claudia.ciobanu@insightconsulting.ro

Testimoniale:

„Salutare,
Cred că lucrurile se miscă, se transformă, că viaţa merge mereu înainte şi chiar daca nu cred şi nu am crezut niciodată în transformări spectaculoase am început să cred în…spectacolul transformărilor.
Încet, insesizabil aproape, încep să traiesc linistea şi libertatea dintr-o perspectivă noua. Îmi place să mă observ ce simt, ce e nou şi ce e vechi şi mai mult capată contur ceea ce vreau…
Trec dintr-o „culoare” în alta, amestec culori, amestec toate culorile – atunci se face lumină şi trag învăţături.
Ştii ce este interesant la toate cunoştinţele noi pe care le-am adunat în ultimele luni, la toate experienţele aparent banale? Faptul că puse cap la cap nu îmi schimbă valorile şi credinţele, ci le extinde şi le dă o frumuseţe…mată, care nu atrage atenţia decât la cine are un anume simţ, le înobilează prin simplitate şi bucurie.
Ceea ce îmi place cel mai mult la mine este faptul că încep să cadă din barierele fricii, încep să accept şi nu doar la nivel intelectual, că nu trebuie să fiu pe placul tuturor, că a spune „nu” este uneori o manifestare de bunătate mai mare decât a spune „da”.
Tot în legătură cu ceilalţi, atunci când sunt contrazisă, sau când apar divergenţe de opinie nu mai simt tensiune, frustrare, ci recunoştinţă că datorită situaţiei create omul poate gândi, poate medita şi poate învăţa ceva din asta, şi eu şi el, acum sau mai târziu…
Sunt multe lucruri de care mă îndoiesc la nivelul minţii, însă exact acele lucruri îmi dau un fel de linişte profundă care nu lasă să „doară” această îndoială.

Mulţumesc pentru ceea ce dăruieşti celor din jurul tău, continuă cu aceeaşi dragoste! Mirela”