Maxima zilei

"How people treat you is their karma; how you react is yours." Wayne Dyer "Modul in care ceilalti te trateaza este karma lor! Modul in care reactionezi este karma ta!" Wayne Dyer

Adrian Raulea

Cine este Adrian Răuleaadrian-r_05

Adrian este cunoscut ca psiholog, trainer, coach şi mai ales pentru programele sale de dezvoltare a INteligenţei Emoţionale: “Eliberează-te de Stres”, ” Descătuşază-ţi Potenţialul”, “Vânzări INteligent Emoţionale” şi “Lead Yourself to High Performance”

Instrumentele psihologice profesionale şi experienţa pe care Adrian a dobândit-o în interpretarea profilelor psihologice este un punct de plecare valoros în planurile de dezvoltare individuale, de grup dar şi în analize şi diagnoze organizaţionale.

Programele de dezvoltare a INteligenţei Emoţionale pe care Adrian le-a construit au avut la bază provocări concrete pe care noi ca indivizi le avem în viaţa de zi cu zi în sănătatea noastră, în emoţii,  în carieră, relaţii de cuplu, gestionarea timpului, situaţii financiare dificile, timpul pe care îl alocăm vieţi personale şi hobby-urilor sau spiritualităţii.

Pentru ca aceste programe să fie eficiente pe termen lung, discuţiile de coaching cu Adrian şi implementarea celor învăţate sunt cele care încheie programul de dezvoltare individual sau organizaţional.

Scurt Istoric Profesional

Aceste programe sunt rezultatul studiilor şi experienţelor acumulate în 22 de ani de muncă, dintre care 17 ani în vânzări în companii naţionale şi multinaţionale şi 5 ani exeprienţă în resurse umane, training şi consultanţă.

Mai multe detalii despre parcursul profesional pot fi gasite pe profilul linkedin: http://ro.linkedin.com/pub/adrian-raulea/1/669/580

dsc_0033

Studii  & Dezvoltare Personală

Adrian este absolvent al Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu.

Pasionat de dezvoltarea personală a participat la seminariile susţinute de speakeri  internaţionali: Anthony Robbins, Daniel Goleman, Stephen Covey, Alan Pease, Roberto Re, Chris Daffy.

Speaker la Conferinte

Conferinţa  “Corporate Social Responsibility – CSR 09″ Bucureşti 2009http://www.csr09.ro/speaker-id-92-adrian.raulea.html

Marketing 24/7 Sibiu Iunie 2011http://www.marketing247.ro/vorbitori/adrian-r%C4%83ulea.html