Maxima zilei

"How people treat you is their karma; how you react is yours." Wayne Dyer "Modul in care ceilalti te trateaza este karma lor! Modul in care reactionezi este karma ta!" Wayne Dyer

Insight Organizational Consulting

Insigt Organizational Consulting este o companiei de consultanţă specializată în evaluarea și dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale la nivel individual, de grup sau organizaţional.
Competenţele personale și interpersonale sunt vitale pentru funcţionarea eficientă atât în mediul personal cât și în cel profesional. Încrederea în Sine, Optimismul, Empatia sunt câteva din elementele care contribuie la o bună funcţionare a individului în toate aspectele vieţii lui.
Locul de munca este spaţiul în care ne petrecem o mare parte a vieţii noastre. Promovarea İnteligenţei Emoţionale în mediul profesional înseamnă ca oamenii să poată să își împlinească potenţialul pe care il au, cu mai puţin stress în calea lor către succes. Pentru angajatori İnteligenţa Emoţională se poate reflecta  în profitul companiei incepând de la absenteism scazut, implicare in proiecte, creativitate, incredere în reusită, optimism, relaţii mai bune în cadrul echipei, un mediu de lucru plăcut și productiv.

Programe:

Evaluarea Inteligenţei Emoţionale

Analiza și diagnoza emoţiilor în organizaţie

Programe de dezvoltare a abilitaţilor personale și interpersonale

Pentru mai multe informaţii despre modul în care aceste programe vă pot fi de folos, vă rugăm să ne contactaţi pentru o prezentare la sediul dumneavoastră.

Adrian Raulea  adrian.raulea@insightconsulting.ro sau 0724 557 818