Maxima zilei

"How people treat you is their karma; how you react is yours." Wayne Dyer "Modul in care ceilalti te trateaza este karma lor! Modul in care reactionezi este karma ta!" Wayne Dyer

Vineri 1 Octombrie la Sibiu o seara cu emotii si despre emotii la “Gestionarea Emotiilor Cheia Succesului in Viata”

Multumesc participantilor de la seminarul de Vineri seara de la Hotel Golden Tulip AnaTower din Sibiu. Asa cum spun tuturor participantilor la astfel de seminarii important nu este seminarul ci ce faci cu ceea ce ai invatat la seminar. Seminariile sunt un fel de supermarket informational unde fiecare participant intra si cauta ceea ce i se potriveste. Daca gaseste ceva pe bunul plac …foloseste si se bucura de tot ceea ce foloseste.

Vestea buna este ca acest seminar incepe atunci cand el se termina. Incepe atunci cand ceea ce descoperim sau ceea ce stim dar vedem cu alti ochi incepe sa functioneze in viata de zi cu zi. Lucrurile valoroase pe care le-ati gasit va invit sa le impartasiti cu cei din jurul vostru. Doar cu acei care au nevoie! Invatandu-i pe alti va veti exersa noile abilitati!

Ce spun participanti ca au gasit util in acest “supermarket emotional “:

“Complexitate si Claritate”

“Confirmarea ca primim ceea ce daruim!”

“Un mod extraordinar de prezentare, intradevar acest seminar este cheia succesului!”

“Dezvoltarea intrapersonala.”

“Totul a fost nou si nimic n-a fost nou, dar nu stiam cum sa interpretez ceea ce exista in mine.”

“A trai in prezent. A da celorlati ceea ce dorim sa primim!”

“Focus! Activarea resurselor proprii!”

Provocare:

Dragi participanti va invit sa perseverati in actiunile pe care vi le-ati propus timp de minim 21 de zile si sa impartasiti si cu colegii de grup experientele voastre.

Succes! Enjoy!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>